Estetska Stomatologija: Put ka savršenom osmehu

Estetska Stomatologija

Estetska stomatologija nije samo oblast medicine koja se bavi lepšim izgledom vaših zuba, već je i ključna komponenta koja može podići vaše samopouzdanje i kvalitet života. Naša misija je da vam pružimo ne samo zdrave, već i estetski savršene zube, koji će vam pomoći da se osećate bolje, izgledate bolje i ostavite nezaboravan utisak.

U današnje vreme, kada je prvi utisak često presudan, bilo da je u pitanju privatni ili poslovni susret, vaš osmeh igra ključnu ulogu. Zdravi i beli zubi ulivaju poverenje, izražavaju samopouzdanje, a istovremeno zrače toplinom i prijateljstvom. Naši iskusni stomatolozi su obučeni da identifikuju i tretiraju sve nesavršenosti koje vas sprečavaju da slobodno pokažete vaš osmeh.

Bilo da se radi o izbeljivanju zuba, keramičkim krunama, fasetama ili nekoj drugoj estetskoj intervenciji, imamo širok spektar procedura i tretmana kojima možemo odgovoriti na sve vaše zahteve i želje. Svaka specifična potreba ili mana koja vas primorava da krijete vaš osmeh može se adekvatno tretirati u našoj savremeno opremljenoj ordinaciji.

Zakažite konsultacije danas i dozvolite nam da vam predstavimo najbolje rešenje koje će vaš osmeh učiniti neodoljivim, a svaki dan blistavijim.

Estetska Stomatologija

  • Ordinacijsko izbeljivanje zuba 18000rsd
  • Kućno izbeljivanje zuba 12000rsd
  • Izbeljivanje avitalnih zuba (po zubu) 4000rsd
  • Izrada individualnog splinta 6000rsd
  • Folije za ispravljanje zuba 8400rsd