Cirkonijumske krunice
Cirkonijumski mostovi

Popust na Bezmetalnu keramiku!

Uštedite 15%

Uštedite 15% na cirkonijumskim krunicama i mostovima. Osigurajte sebi savršen osmeh uz najnoviju tehnologiju dentalne estetike. Posetite nas sada i iskoristite specijalnu ponudu za trajnu lepotu i zdravlje vaših zuba!
*Ova akcija traje do kraja Jula

Parodontologija: Zaštita i očuvanje vašeg zdravlja desni

Parodontologija - Zaštita Zdravlja Desni

Parodontologija je specijalizovana oblast stomatologije koja se posvećuje dijagnostikovanju, prevenciji i lečenju bolesti koje pogađaju desni i druge strukture koje podržavaju zube. Parodontopatija, ili bolest desni, je hronična upalna bolest koja može, ako se ne leči pravovremeno, dovesti do ozbiljnih komplikacija poput gubitka zuba.

Simptomi kao što su crvenilo, oteklina, bol, krvarenje desni prilikom pranja zuba, neprijatan zadah, i povlačenje desni su alarmantni pokazatelji potencijalne parodontopatije. Ako prepoznate bilo koji od ovih simptoma, od suštinskog je značaja da što pre zakažete pregled kod stomatologa. Rana dijagnoza može omogućiti lečenje manje invazivnim postupcima, dok zanemarivanje simptoma može dovesti do potrebe za kompleksnijim hirurškim tretmanima.

Vaše desni igraju ključnu ulogu u vašem oralnom zdravlju. Ne samo da služe kao podrška zubima, već su i važna barijera protiv bakterijskih infekcija koje mogu uticati na vaše opšte zdravstveno stanje. Stoga je briga o zdravlju desni jednako važna kao i briga o zdravlju vaših zuba.

Zato naglašavamo važnost redovnih poseta vašem stomatologu od poverenja. Preventivni pregledi i profesionalno čišćenje mogu pomoći u ranoj detekciji problema i održavanju optimalnog oralnog zdravlja. Investirajte u zdravlje vaših desni i osigurajte temelje za jak i zdrav osmeh kroz ceo život.

Oralna medicina i paradontologija

  • Ukidanje kamenca i sklanjanje mekih naslaga 3000rsd
  • Obrada džepa(kiretaža i ispiranje po džepu) 1500rsd
  • Lokalna aplikacija džepa 1000rsd