Natalija Jevtić

Biografija

Dr Natalija Jevtić, rođena 18. septembra 1987. godine u Nišu, započela je svoje obrazovanje u rodnom gradu pre nego što je kročila na put stomatologije. Nakon završenog osnovnog i srednjeg obrazovanja, upisala je Medicinski fakultet u Nišu, gde je 2012. godine diplomirala na odseku stomatologije, pokazujući rano interesovanje i posvećenost ovoj oblasti.

Nakon obavljanja pripravničkog staža, gde je stekla praktično iskustvo i dodatno razvijala svoje veštine, Dr. Jevtić je iskoristila svoju strast i znanje za osnivanje Stomatološke ordinacije “Jordačević” 2018. godine. Ova ordinacija nije samo odraz njenog profesionalnog rasta, već i posvećenosti pružanju kvalitetne stomatološke nege.

Njena želja za kontinuiranim učenjem i usavršavanjem dovela ju je do upisa specijalističkih studija 2021. godine na istom fakultetu, što je samo dodatno potvrdilo njenu posvećenost struci. Dr. Jevtić redovno prisustvuje brojnim domaćim i inostranim seminarima i kursevima, gde ne samo da proširuje svoje znanje, već i prati najnovija dostignuća u savremenoj stomatologiji.

Njeno angažovanje na seminarima i kursevima omogućava joj da u svakodnevnom radu primenjuje inovativne tehnike i metode, čime obezbeđuje visok kvalitet usluga svojim pacijentima.

Školovanje i Radno Iskustvo

Šolovanje:
Medicinski Fakultet u Nišu
Years of practice

10

Radno Vreme: